kaikki kategoriat
EN

Rikkakasvien torjuntamatto

Etusivu>Tuotteet>Rikkakasvien torjuntamatto

Maa
Valkoinen polypropeenista valmistettu maapeite kasvihuoneeseen

Valkoinen polypropeenista valmistettu maapeite kasvihuoneeseen


Valkoinen PP-maapeite (rikkakasvien este), koska se voi heijastaa valoa, joten sitä käytetään yleisesti kasvihuoneissa lisäämään kasvihuoneen valotasoa


Viivojen värit: vihreä, sininen, musta (hyväksy mukauttaminen)

Kuvaus

1. Tälle valkoiselle polypropeenisuojalle, joka eroaa mustasta maapeitteestä, se on kudottu ammuskoneella, mikä tekee myös valkoisesta maapeitteestä tasaisemman.

2. Verrattuna mustaan ​​maapeitteeseen, valkoinen maapeite voi heijastaa valoa. Toisaalta se voi lisätä kasvihuoneen valotasoa. Toisaalta se voi myös vähentää lämmön kertymistä kasvihuoneen maahan ja alentaa maan lämpötilaa. Joten sitä käytetään yleensä viljelykasveille, joilla on korkeat valaistusvaatimukset.

tekniset tiedot
eräValkoinen polypropeenipohjainen kansi
Raaka100% PP + UV
NeulekoneAmmuskone
VäritValkoinen, ruskea...
Normaali gramman paino90gsm, 100gsm, 110gsm ja 120gsm
Suurin tuotantoleveys5.2m
Säännöllinen pituus100m, 200m..
Pakkaus

Pakkaus rullaan Paperiputkella, PE-pussilla ja

Värillinen etiketti

tuote Advantage

(1) Valmistettu Euroopasta tuoduilla ammuskoneilla (Sulzer), jotta tuotteen yleinen rakenne, koko ja laatu ovat yhdenmukaisia ​​Euroopan markkinoiden kanssa.

(2) Valkoinen polypropeenista valmistettu maapeite (rikkakasvien torjuntamatto) voi heijastaa tehokkaasti auringonsäteitä, ja heijastuneet auringonsäteet valaisevat lehtiä alaspäin, jotta kasvin lehdet voivat vastaanottaa auringonvaloa molemmilta puolilta, edistää kasvien fotosynteesiä ja nopeuttaa kasvien kasvua. viljelykasveja.

(3) Laaduntarkastuskeskus

Katso lisätietoja "Laadunvalvontamenettelystämme" Laatu ja sertifikaatti -sarakkeesta

Maatalousverkkoteollisuudessa meillä on täydellisimmät laaduntarkastuslaitteet, kuten QUV, kankaan lujuusmittari, varjostusnopeuden testaaja, raaka-aineen kosteusmittari jne.

2

Hakemus

Valkoista polypropeenista maapeitettä (Weed Control Mat) käytetään laajalti kasvihuoneissa, kuten mansikoissa, paprikaissa...

TUTKIMUS