kaikki kategoriat
EN

Hyönteisten torjunta

Etusivu>Tuotteet>Hyönteisten torjunta

anti
hyönteinen
50 mesh maataloushyönteisverkko kasvihuoneeseen
50 mesh maataloushyönteisverkko kasvihuoneeseen

50 mesh maataloushyönteisverkko kasvihuoneeseen


Suunniteltu estämään haitallisten hyönteisten, kuten ripsien, kirvojen, lehtikaivosten, kovakuoriaisten, valkokärpästen jne. pääsyn sisään, jotka voivat uhata sadontuotantoa. 


Yleiset silmät: 10x16" (40 mesh), 10x20" (50 mesh), 6x6" ja 6x9"

Saatavilla värit: läpinäkyvä, musta, vihreä...Ominaisuudet ja edut

(1) Valmistettu Euroopasta tuoduilla ammuskoneilla (Sulzer), jotta tuotteen yleinen rakenne, koko ja laatu ovat yhdenmukaisia ​​Euroopan markkinoiden kanssa.

(2) QUV (Accelerated Weathering Tester) 

图片 1

Se on tällä hetkellä ainoa valmistaja, jolla on UV Tester Kiinan muoviverkkoteollisuudessa. Simuloimalla auringonvaloa, nopeuttamalla tuotteiden ikääntymistä, testaamalla eri tuotteiden käyttöikää ja tarkentamalla takuuaikaa.

(3) Laaduntarkastuskeskus
Muoviverkkoteollisuudessa meillä on täydellisimmät laaduntarkastuslaitteet, kuten QUV, kankaan lujuustesti, varjostusnopeuden testaaja, raaka-aineen kosteusmittari jne.

2

(4) Räätälöity palvelu

1. Hyönteisverkon kahta puolta kutsutaan vahvistetuksi puolelle. Vahvistetun sivun leveys voidaan räätälöidä asiakkaan vaatimusten mukaan, kuten 1 cm, 2 cm, 3 cm tai 3.5 cm; 

2. Vahvistetut reunat voidaan merkitä erivärisillä langoilla, lisäksi iverkon keskelle, voi lisätä värilankaa tai kasvattaa vahvistettua reunaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

4. Tuotteen väriä ja kokoa voidaan mukauttaa, ja MOQ on yleensä 3 tonnia. Jos se on tavallinen koko, MOQ:ta ei ole, ja se voidaan valmistaa muiden asiakkaiden tilauksista.

Technical Data Sheet
erä
50 mesh maataloushyönteisverkko (20x10)
Raaka100% uusi HDPE + 3% -5% UV
Neulekone
Tarrain-ammuskone
muotoMono & Mono
VäriLäpinäkyvä, musta, vihreä...
Grampaino120gsm ja 140gsm
Suurin tuotantoleveys5.2m
Säännöllinen pituus
100m, 200m, 300m...
Käyttöikä3-5 vuotta
Pakkaus

Pakkaus rulliin paksunnetuilla PE-pussilla, paperiputkella ja värillä

 tarrat

Hakemus

Käytetään pääasiassa erilaisten kasvihuonekasvien (kurpitsa, kurkku, meloni, peruna, tomaatti, munakoiso, chili...) suojaamiseen tuholaisilta ja tuottavuuden parantamiseen.

Collage_Fotor(1)

TUTKIMUS